Arhitektonska postprodukcija

Naglasi arhitektonski kvalitet svakog svog projekta!

Na ovom kursu stvaramo magičan izgled slika. Nauči kako da svoj arhitektonski projekat dovedeš do savršenstva dodavanjem vizuelnih elemenata slici.

Adobe Photoshop

Za obradu fotografija koristimo Adobe Photoshop program. Radimo sa maskama, filterima i prilagođavanjima.

Adobe After Effects

Za obradu animacija koristimo najsavremeniji Adobe After Effects program za rad sa multimedijom.

Praktičan rad

Smatramo da se najbolje uči kroz praktičan rad. Svakog časa učimo nove opcije i vežbamo sve dok ne dostigneš mogućnost kreiranja savršenih fotografija i animacija.

Mentorske grupe

Učenje se odvija u maloj mentorskoj grupi. Pratimo tvoj razvoj i efikasno te usmeravamo kroz ceo proces kreiranja savršenih fotografija i animacija.

Specijalni efekti

Na kursu učimo kako se kreira atmosfera na fotografiji primenom više različitih tehnika: kreiranje magle, dima, snega, kiše.

Podrška

Tokom trajanja kursa na raspolaganju ti je podrška naše velike onlajn zajednice, i to 24h putem naših foruma.

Foto prezentacija projekta

Nauči kako da svoj arhitektonski projekat dovedeš do savršenstva dodavanjem vizuelnih elemenata slici kao što su predmeti, ljudi…

Saznaj kako se kreira atmosfera na fotografiji primenom više različitih tehnika: kreiranje magle, dima, snega, kiše. Otkrij kako da od dnevne fotografije napraviš noćnu, uklanjanjem senki i dodavanjem noćnog svetla. Oživi scene ubacivanjem ljudi, kućnih ljubimaca i automobila u pokretu…

Video prezentacija projekta

Prikaži svoj arhitektonski projekat na način koji oduzima dah. Nauči kako se izuzetno realistično i očaravajuće spajaju u jedno.

Na kursu Arhitektonske postprodukcije naučićeš kako se prave kratka reklama ili film – i to na način koji će oduševiti tvoje klijente. Ovakav način prikazivanja projekta povećava šanse da posao dobiješ upravo ti, i to čak za 80%.

Kako razvijamo veštine postprodukcije?

Saznaj koje tehnike koriste profesionalci kako bi dobili savršene fotografije i animacije

Učenje se odvija u maloj, mentorskoj grupi što omogućava profesoru da prati tvoj razvoj i da te veoma efikasno usmerava kroz ceo proces kreiranja savršenih fotografija i animacija.

Do kraja kursa bićeš u mogućnosti da brzo primenjuješ efekte na fotografije i animacije. Koristićeš korekcije boja i prilagođavanja, radićeš sa maskama i filterima. Saznaćeš koje tehnike koriste profesionalci kako bi dobili savršene fotografije i animacije.

Podrška 24/7

Tokom kursa pružamo ti podršku 24/7 putem naših foruma. Imaš mogućnost da pitanja postavljaš neograničeno, u svako doba dana – odgovori stižu brzo. Uživaj u ekskluzivnom 24/7 pristupu najbogatijoj bazi znanja u Srbiji.

Info o kursu

Kurs Arhitektonske postprodukcije traje 2 nedelje. Predavanja se održavaju pet puta nedeljno u trajanju od sat vremena.

Cena kursa Arhitektonske postprodukcije: 280€

Cena za upis do 20. januara: 250€

Kompanije koje su nam poklonile poverenje