WordPress

Sve što ti treba da napraviš savršen sajt!

Nauči kako da napraviš savršen sajt za svoju firmu, ličnu prezentaciju, događaj ili portfolio. Kreiranje sajtova u WordPress programu je zabavno i jednostavno.

Kako postižemo savršene rezultate?

6 osnovnih principa koje koristimo u radu

SEO optimizacija

Na WordPress kursu učimo kako se radi optimizacija sajta. Neka tvoj sajt zauzme bolje pozicije na Google, Bing i Yahoo pretraživačima.

Analitika

Prati koliko je tvoj WordPress sajt posećen, koji sadržaji su najatraktivniji za posetioce i kako posetioci dolaze do tvog sajta.

Responsive sajtovi

WordPress ti omogućava kreiranje responsive sajtova. Tvoj sajt će izgledati odlično na svim uređajima – velikim i malim.

Praktičan rad

Smatramo da se najbolje uči kroz praktičan rad. Tokom kursa ćeš razviti više sajtova i naučiti kako da samostalno održavaš sajtove.

Mentorske grupe

Učenje se odvija u maloj mentorskoj grupi. Pratimo tvoj razvoj i efikasno te usmeravamo kroz ceo proces kreiranja savršenih sajtova.

Podrška

Tokom trajanja WordPress kursa na raspolaganju ti je podrška naše velike WordPress zajednice, i to 24h putem naših foruma.

Kako razvijamo veštine izrade sajta?

Učenje se odvija u maloj, mentorskoj grupi što omogućava profesoru da prati tvoj razvoj i da te veoma efikasno usmerava kroz ceo proces kreiranja WordPress sajta. Na ovaj način razvoj tvojih veština izrade sajtova napreduje veoma brzo!

Do kraja WordPress kursa bićeš u mogućnosti da samostalno napraviš i održavaš kompletan sajt. Izmenama HTML i CSS koda bićeš u mogućnosti da prilagodiš dizajn sajta zahtevima budućih klijenata.

Naučićeš kako se instaliranju WordPress pluginovi koji će tvom sajtu pružiti neograničene mogućnosti za razvoj i proširenje, poput SEO optimizacije i foruma.

Šta pruža WordPress?

Prilagodi svoj sajt. WordPress ti omogućava potpunu kontrolu nad izgledom i funkcionisanjem tvog sajta, počevši od naziva domena pa preko strukture, boja i sadržaja.

Nisu neophodna predznanja. WordPress nudi mogućnost izbora jedne od hiljada tema koje možeš prilagoditi svojim potrebama.

Podrška 24/7

Tokom wordpress kursa pružamo ti podršku 24/7 putem naših foruma. Imaš mogućnost da pitanja postavljaš neograničeno, u svako doba dana – odgovori stižu brzo. Uživaj u ekskluzivnom 24/7 pristupu najbogatijoj bazi znanja u Srbiji.

Info o kursu

WordPress kurs traje 2 nedelje. Predavanja se održavaju pet puta nedeljno, u trajanju od sat vremena.

Cena WordPress kursa: 330€

Cena za upis do 22. septembra: 280€

Kompanije koje su nam poklonile poverenje

© Copyright - Fabrika znanja | 2013 - 2017 | Web design & Copywriting: Milorad Tunić, Marija Čolić