3D Studio Max eXtreme

Ekstremno napredan kurs – nivo za profesionalce!

3D Studio Max eXtreme je ekstremno napredan kurs osmišljen za sve koji žele da svoje veštine 3D modelovanja dovedu do savršenstva! Na kursu otkrivamo trikove koje koriste 3ds Max profesionalci u svom poslu.

Napredne tehnike rada

Učimo eXtremno napredne opcije! Saznaj kako da postigneš balans svetla u enterijerima i eksterijerima, nauči da modeluješ kompleksan nameštaj i da kreiraš kompleksne materijale.

Inovativnost

Na kursu otkrivamo tehnike koje će promeniti tvoj dosadašnji način rada.

3D Eksperti

U Fabrici znanja učiš od najboljih. Saznaj koje tehnike koriste profesionalci u svom svakodnevnom poslu.

VRay - fotografski pristup

Na ovom kursu otkrivamo napredne V-Ray opcije. Najbolji program za postizanje fotorealističnih prikaza sada dobija novu dimenziju.

VRay Shaders biblioteka

Ekskluzivno za polaznike eXtreme kursa! Na raspolaganju ti je VRay Shaders biblioteka koja sadrži preko 70 parametara za fenomenalne, veoma kvalitetne V-Ray materijale.

Podrška

Tokom trajanja kursa na raspolaganju ti je podrška naše velike 3D zajednice, i to 24h putem naših foruma.

KAKO 3D VEŠTINE DOVODIMO DO SAVRŠENSTVA?

Na 3ds Max eXtreme kursu razvijamo osećaj za 3D prostor kroz balans svetla u enterijerima, modelovanje kompleksnih, nepravilnih oblika, nameštaja i kreiranje kompleksnih VRay materijala. Na 3ds Max eXtreme kursu koristimo plugin-ove za kreiranje trave i drveća, krovova, parketa.

Učenje se odvija u maloj mentorskoj grupi što omogućava profesoru da prati tvoj napredak i da te veoma efikasno usmerava kroz ceo proces kreiranja savršenih 3D modela.

Jedinstven program rada

Kao stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti 3D modelovanja i vizualizacije osmislili smo jedinstven program rada. 3D modelovanje je naša strast i želimo da tu strast prenesemo na tebe.

Ekstremno naprednim veštinama modelovanja mogu da pristupe svi koji su već radili u 3ds Max programu i u potpunosti savladali program rada koji obrađujemo na 3D Studio Max kursu.

1
2
3
4
5
1

3ds Max pluginovi

2

V-Ray objekti

3

Modelovanje kompleksnih oblika

4

Kompleksni V-Ray materijali

5

V-Ray balans svetla

Podrška 24/7

Tokom 3d Max eXtreme kursa pružamo ti podršku 24/7 putem naših foruma. Ukoliko radiš na projektu i naiđeš na problem, pošalji pitanje na forumu i naši 3D Max profesionalci će ti pomoći da projekat završiš do kraja. Uživaj u ekskluzivnom 24/7 pristupu našoj online podršci!

Info o kursu

3ds Max eXtreme kurs traje 2 nedelje. Predavanja se održavaju pet puta nedeljno u trajanju od 60 minuta.

Cena 3D Studio Max eXtreme kursa: 420€

Kompanije koje su nam poklonile poverenje